Home
Biografie
Discografie
Foto's
Videoclips
Fragmenten
Promo artikelen
 

 

Biografie Afdrukken E-mail

Hallo beste mensen.
Ik ben Maickel geboren 9 mei 1981 en woonachtig te Gemert. Hier heb ik mijn draai helemaal gevonden sinds ik de Nederlandstalige muziek in bijna alle kroegen in ons dorp en regio ten gehore breng.  Ik ben eigenlijk maar een man van weinig woorden, maar hoop jullie toch even in het kort uit te kunnen leggen wat ik doe.

De Nederlandstalige muziek is mij van kleins af aan met de paplepel ingegeven, waar ik nu nog steeds erg trots op ben. Want wat is er nou mooier en makkelijker te begrijpen als onze eigen moedertaal. Ik moet ongeveer 15 jaar oud geweest zijn toen ik ben begonnen met zingen op een bruiloft, toen voornamelijk André Hazes waar ik een groot fan van ben. Hij was toendertijd een groot voorbeeld voor mij.

Ik ben zelf op het moment hard aan de weg aan het timmeren. We zijn de laatste maanden druk bezig geweest met  het opnemen van een eigen single. Deze is overigens in heel Nederland te bestellen bij de bekende platenzaak bij u in de buurt.

Wij hebben als team in ieder geval veel plezier gehad met het opnemen van de cd en nu maar hopen dat de cd aanslaat bij het publiek (jullie dus). Daar doen we het uiteindelijk toch allemaal voor.
Ik heb mijn repertoire op het moment dus uitgebreid met deels eigen nummers, feestnummers, heerlijke meezingers en dansnummers.

Eigenlijk alle benodigdheden voor een gezellig feestje, misschien binnenkort wel bij jullie in de regio.
Waar we dan de boel eens lekker op zijn kop gaan zetten en jullie jezelf kunnen laten gaan op Nederlandstalige feestmuziek.

Met vriendelijke groet,
Maickel.